Sos śliwkowy do mięs i pasztetów

() Sos śliwkowy do mięs i pasztetów - sos ze śliwek i czerwonej cebuli, wspaniały do mięs zimnych i gorących, np. pieczonego schabu, do pasztetów i serów

Opis

Sos śliwkowy do mięs i pasztetów - sos ze śliwek i czerwonej cebuli, z aromatem korzennych przypraw, wspaniały do mięs zimnych i gorących, np. pieczonego schabu, do pasztetów i serów. Po podgrzaniu i dodaniu chili i sosu sojowego zmienia się w pikantny sos orientalny

Wartości odżywcze

Na 100 g produktu gotowego: wartość energetyczna 396 KJ/95 kcal, tłuszcz 0 g, białko 1 g, węglowodany 22 g.

Skład

Śliwki, cebula, ocet balsamiczny, cukier, przyprawy korzenne, naturalna pektyna jabłkowa, kwas cytrynowy.

TAGI: sos,sosy, sos śliwkowy, śliwki
FB