Borówki z imbirem i porto

(media/photo/produkty/big/borowki-z-imbirem-i-porto.jpg) Borówki z imbirem i porto – dość wytrawna konfitura z borówek ze świeżym imbirem i porto. Klasyczny dodatek do mięs, pasztetów, serów pleśniowych czy kanapek – np. z wędzonym indykiem

Opis

Borówki z imbirem i porto – dość wytrawna konfitura z borówek zaostrzona świeżym imbirem, porto podkreśla jej winny smak. Klasyczny dodatek do mięs, pasztetów, serów pleśniowych czy kanapek – np. z wędzonym indykiem.

Wartości odżywcze

W 100 g produktu gotowego: 496 KJ/118 kcal, tłuszcz 0 g, białko 1 g, węglowodany 30 g. Wyprodukowano z 75 na 100 g gotowego produktu.

Skład

Borówki, jabłka, cukier, imbir, skórka cytrynowa, rodzynki, wino porto (poniżej 1%), naturalna pektyna jabłkowa, regulator kwasowości – kwas cytrynowy.

TAGI: borówki, imbir, porto, konfitury z borówek
FB